De kapsalon die u niet alleen haarverzorging biedt maar ook gezichtsbehandelingen, bruidsarrangementen en oor piercings.

De kapsalon die u niet alleen haarverzorging biedt maar ook gezichtsbehandelingen, bruidsarrangementen en oor piercings.

Ben je er aan toe om eens heerlijk te ontspannen? Lekker tot rust komen onder het genot van een kopje koffie. Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen haarverzorging maar ook doen wij verschillende schoonheidsbehandelingen zoals waxen, epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen. Ook verzorgen wij bruidsarrangementen en de visagie voor bijzondere gelegenheden.

Daarnaast zetten wij gaatjes in het oor met het Inverness 2000 systeem. Als enige systeem in de wereld zijn de oorbellen 100% ingekapseld en individueel verpakt in steriele cassettes. Er wordt voor gezorgd dat het onmogelijk is om de oorbel aan te raken voordat deze in het oor wordt geprikt.

Ook zit er een veiligheidssluiting aan waardoor er gegarandeerd een optimaal verloop van het herstel van het oor is. De sluiting beschermt goed tegen een prikkende hals door de scherpe punt van de oorbel

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Als u een afspraak wilt maken kan u dit doen via de website waar je ook precies kan zien welke tijden er nog beschikbaar zijn.

Over Salon van Veelen

Dit bericht is geschreven door Salon van Veelen. Het bedrijf valt onder kapper uit Schiedam. Trefwoorden van Salon van Veelen uit Schiedam : kapsalon, kapper, bruidsarrangementen, visagie, schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, piercing, Inverness 2000 systeem, kinderfeestje, ontspanningsmassage.

Lees meer over Salon van Veelen.