So Much Hair in Schiedam

So Much Hair: Verzorgt je hoofd en ook je hart!

Over So Much Hair

So Much Hair valt onder de rubriek kapper uit Schiedam.

So Much Hair is een eigentijdse, jonge, dynamische en creatieve kapsalon. So Much Hair heeft als doel dat iedereen met tevredenheid weer de deur uit gaat. U kunt in deze kapsalon terecht voor diverse haar behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen.

De behandelingen:

- Kleurbehandelingen: Pravana, balayage, verven, highlights en goldwell.

- Haarverlenging: Weave.

- Hairstyling: Cornrows.

Naast bovenstaande behandelingen is het natuurlijk ook mogelijk om uw haar te laten knippen of te wassen. Bij v behandelen ze Afro haar en Europees haar. Er is van alles mogelijk. So Much Hair werkt met diverse aantal kappers, want So Much Hair verhuurt ook stoelen aan kappers die graag parttime voor zichzelf willen werken maar dit niet thuis willen doen. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via de app.

Het gezicht achter So Much Hair is Edbraynie Fox. Edbraynie is gespecialiseerd in haarverlenging, wimpers en dreadlocks. Voor zowel dames als heren, voor alle culturen en met alle soorten haarstructuren. So Much Hair heeft voor moslima's een afgeschermde hoek gemaakt waar het gordijn dicht kan. Zo wordt de volledige privacy gegarandeerd.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan So Much Hair? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

So Much Hair uit de rubriek kapper uit Schiedam is gevestigd aan de Hoogstraat 113 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-85768273.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij So Much Hair zijn o.a. :