Simply You in Schiedam

Simply You: Meer dan alleen een nagelsalon.

Over Simply You

Simply You valt onder de rubriek nagelstudio uit Schiedam.

Bent u opzoek naar een nagelstudio die eigenlijk veel meer is dan gewoon een nagelstudio? Een nagelstudio die workshops aanbiedt, waarbij u producten van kwaliteit kan kopen? Dan bent u bij Simply-You helemaal aan het juiste adres.

Wij hebben erg veel ervaring in deze branche, hierdoor kunnen wij u goed en gericht adviseren over het gebruik van de producten.

Ook vinden wij het erg belangrijk dat uw handen goed gezond zijn en zacht aanvoelen. Daarom bieden wij een helpende hand bij alledaagse probleempjes.

Of heb jij nou altijd al eens een eigen nagelsalon willen beginnen? Dan bieden wij u een goede gedegen opleiding tot nagelstyliste aan. Met dit diploma kunt u uw eigen salon starten. Ook kunt u natuurlijk met deze diploma solliciteren bij andere salons.

Op onze website kunt u zien wat de prijzen van onze behandelingen zijn en wat voor soorten workshops wij aanbieden. Dus neem snel eens een kijkje als u geïnteresseerd bent. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Simply You uit de rubriek nagelstudio uit Schiedam is gevestigd aan de Piet Heinstraat 1 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23701900.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Simply You zijn o.a. :