Sara Thai massage in Schiedam

Een moment voor jezelf

Over Sara Thai massage

Sara Thai massage valt onder de rubriek massage uit Schiedam.

Welkom bij Sara Thai Massage,

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren massagesalon? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wij zijn een authentieke Thaise en gezellige massagesalon waar u na uw bezoek tevreden en geheel ontspannen weer kunt weggaan.

Al onze masseuses zijn Thaise dames die jarenlang hun opleiding tot masseuses hebben gevolgd in Thailand en de fijne kneepjes hebben geleerd in de Thaise massage techniek.

Wij bieden uiteenlopende massagebehandelingen die u van een stressvolle dag naar een rustdag brengen.

Tijdens een Thaise massage worden druk- en stretchtechnieken gebruikt om de blokkades en energie- verstoringen in het lichaam op te lossen. De Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen weer in balans en versoepelt het lichaam. Massage is een een zeer heilzame behandelingen.

Het effect van massage is zeer ontspannend voor zowel voor jong als oud, actieve en inactieve mensen, iedereen is bij ons welkom. Thaise massage draagt al eeuwenlang bij tot het verbeteren van de gezondheid.

Thaise oliemassage is een massage, waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd met olie, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.Deze massagebehandeling is zeer geschikt voor mensen met rug- en nekklachten, helpt tegen stress en vermoeidheid, zorgt voor een goede conditie en bevordert de bloedsomloop.Ook bij deze massage worden alle spieren en gewrichten losser gemaakt en geeft een ontspannen gevoel.

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen.

Een stempel massage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van stempels om het lichaam te verwarmen. Wanneer het menselijk lichaam met 1 graden stijgt, veroorzaakt het een versnelling van de basale en lokale stofwisseling met 15%. De stofwisseling zal versnellen en de bloedsomloop van het lichaam wordt geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich waardoor het lichaam gezuiverd wordt omdat er meer afvalstoffen het lichaam verlaten.

Wij vinden het belangrijk om duidelijk over te brengen dat we geen erotische massages geven. Zowel mannen als vrouwen zijn bij ons van harte welkom!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sara Thai massage uit de rubriek massage uit Schiedam is gevestigd aan de Rotterdamsedijk 258D in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-7618870.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Sara Thai massage zijn o.a. :