MICHA Trainingen in Schiedam

U haalt met gemak uw rijbewijs bij MICHA Trainingen!

Over MICHA Trainingen

MICHA Trainingen valt onder de rubriek rijschool uit Schiedam.

MICHA Trainingen heeft veel ervaring in het geven van rij trainingen. Daarom haalt u bij MICHA Trainingen met gemak uw rijbewijs. Ook wanneer u last van faalangst heeft, kan MICHA Trainingen u helpen door het geven van faalangst trainingen.

Daarnaast biedt MICHA Trainingen verhoogde rijvaardigheidstrainingen aan, zoals de opleiding directiechauffeur of de opfriscursus.

Het is vaak lastig te kiezen welke rijschool het beste bij u past. Wanneer er twijfel is kunt u bij MICHA Trainingen een proefles nemen. U zult tijdens deze proefles kennis met de instructeur en auto maken.

Micha Hemmes is het gezicht achter MICHA Trainingen. Micha heeft een rustig karakter en goede ervaring met kandidaten die last hebben van faalangst. Met vol enthousiasme staat Micha in de startblokken om u zo goed mogelijk naar een rijbewijs begeleiden.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan MICHA Trainingen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MICHA Trainingen uit de rubriek rijschool uit Schiedam is gevestigd aan de Delflandseweg 257 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18061606.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij MICHA Trainingen zijn o.a. :