Massagepraktijk In Beweging in Schiedam

Massagepraktijk In Beweging: Massagetherapeute.

Over Massagepraktijk In Beweging

Massagepraktijk In Beweging valt onder de rubriek massage uit Schiedam.

Het gezicht achter Massagepraktijk In Beweging is Ria Oomen. Ria is een professionele massagetherapeute. Ria heeft haar opleidingen gevolgd in de dienstverlenende sector. Daarna heeft Ria gewerkt in de gespecialiseerde gezinsverzorging. Vervolgens heeft Ria de HBO opleiding AMW gevolgd en daar is zij 8 jaar werkzaam in geweest.

Vanuit haar persoonlijke ervaringen, ontstond bij Ria de behoefte om op een andere wijze in contact te zijn met haarzelf en haar cliƫnten. Ria heeft toen de opleiding tot massagetherapeute gevolgd en sinds 2000 heeft zij haar eigen praktijk Massagepraktijk In Beweging.

U kunt bij Massagepraktijk In Beweging terecht voor de volgende massagetechnieken: Klassieke massage, voetreflexmassage, bindweefselmassage, energetische massage, holistic pulsen en de ontspanningsmassage. Uitgebreide informatie over deze behandelingen kunt u op de website terug vinden.

Bekijkt u de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Natuurlijk kunt u altijd persoonlijk contact opnemen met Massagepraktijk In Beweging. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk In Beweging uit de rubriek massage uit Schiedam is gevestigd aan de P. Kamerlingh Onnislaan 139a in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40407341.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk In Beweging zijn o.a. :