Le Jardin in Schiedam

Le Jardin: Culinaire specialiteiten en dames mode.

Over Le Jardin

Le Jardin valt onder de rubriek kledingwinkel uit Schiedam.

Le Jardin zit sinds 2003 in een compleet gerenoveerd pand aan de Dam in Schiedam. Het pand is opnieuw opgebouwd in Franse/Engelse stijl. U kunt in de zomer heerlijk genieten in de sfeervolle stadstuin die aan de achterkant van het pand gevestigd is.

U kunt bij Le Jardin terecht voor dames mode, woningdecoraties, cadeauartikelen en heerlijke culinaire specialiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke uitgebreide high-tea.

Mode:

In de boetiek van Le Jardin vindt u een snel wisselende collectie exclusieve (dames)mode en tassen. Voor iedere gelegenheid kunt u slagen bij Le Jardin. Ook worden de wat grotere maten kleding aangeboden.

De exclusieve tassen die aangeboden worden, zijn van hoge kwaliteit en slechts in beperkte aantallen beschikbaar. Daarnaast kunt u bij Le Jardin een leuk aanbod fashion accessoires vinden.

Le Jardin krijgt binnenkort een nieuwe bedrijfsnaam, namelijk: Mademioselle mode.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen met Le Jardin.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Le Jardin uit de rubriek kledingwinkel uit Schiedam is gevestigd aan de Dam 38 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-2735424.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Le Jardin zijn o.a. :