Feelgood Voedingscoach in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Gezond afvallen met persoonlijke (online-) begeleiding met Feelgood Online

Over Feelgood Voedingscoach

Feelgood Voedingscoach valt onder de rubriek coaching in Schiedam.

Heb je moeite om gezond te eten in de drukte van je baan en wil je graag wat kilo's kwijt?

Wellicht herken je jezelf in de volgende situaties: *Heb jij door vergaderingen, reizen en laat thuis komen, geen tijd of energie om gezond en uitgebreid te gaan koken waardoor je vaak naar makkelijke, ongezonde opties grijpt? *Worden er bij vergaderingen tijdens de lunch broodjes besteld, net wanneer jij eigenlijk voor een koolhydraatarme lunch wilde gaan? *Leiden stress en vermoeidheid bij jou tot emotie-eten, waarbij je ongezonde opties kiest omdat je vindt dat je het verdient, maar je je daarna alleen maar schuldiger voelt? *Voel je op zakelijke evenementen en netwerkborrels vaak druk om mee te doen met ongezond eten, ondanks je gezonde voornemens, en vind je het lastig om nee te zeggen zonder anderen te beledigen? *Lijkt het leuk en gezellig om op feestjes alcohol te drinken, maar voel je je de volgende dag een wrak en herinner je je dan pas dat je geen 18 meer bent?

Als dit bekend klinkt, heb je waarschijnlijk al verschillende diƫten uitgeprobeerd. Wat je nu nodig hebt is ondersteuning en begeleiding om af te vallen en op gewicht te blijven.

Laat mij je helpen! Online, dus passend in jouw dagritme en tijd.

Samen zorgen we ervoor dat je je in 12 weken fit en energiek voelt. Ik help je bewuste keuzes te maken die passen bij jouw leven en eetpatroon. Geen vervangende producten, pillen of poeders, maar gewoon met boodschappen uit de supermarkt.

Geen mooie praatjes, maar concrete, eerlijke adviezen die werken. Kijk op mijn website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feelgood Voedingscoach uit de rubriek coaching uit Schiedam is gevestigd aan de Dorpsstraat 9c in Nieuwerkerk ad IJssel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38308763.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Feelgood Voedingscoach zijn o.a. :

Nieuws van Feelgood Voedingscoach in Nieuwerkerk Ad Ijssel

NIEUW Feelgood Online programma

NIEUW Feelgood Online programma

Start nu en krijg een GRATIS lichaamsanalyse weegschaal toegestuurd.