Face to Face Bartels coaching in Schiedam

Face to Face Bartels coaching: Ik help u te ontwikkelen.

Over Face to Face Bartels coaching

Face to Face Bartels coaching valt onder de rubriek coaching uit Schiedam.

Heeft u iemand nodig die uw werknemers coacht zodat u een beter werksfeer krijgt, minder ziekteverzuim etc? Dan bent u bij Face to Face coaching helemaal aan het juiste adres.

Mijn naam is Marianne en ik coach al sinds 2005 mensen. Meestal doe ik dit in opdracht van organisaties, de arbodienst en de werkgever maar ook als particulier ben je bij mij welkom. Er zijn verzekeraars die mijn begeleiding vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.

Mijn passie is de mens zelf en het coachen op het vergroten van persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent in de kern , de kunst verstaan om de invloed op je eigen leven te vergroten.

Bijna elke volwassene loopt in zijn of haar leven tegen een punt aan waarop belangrijke levensvragen naar boven komen. Wie ben je nou eigenlijk? Wat vind ik nou leuk om te doen? Waar word ik gelukkig van? Ben ik eigenlijk wel tevreden met mijn leven? Hele lastige vragen waar je niet zomaar een antwoord op kunt geven maar de antwoorden zijn wel onmisbaar. Ik help u om te zoeken naar de antwoorden op deze vragen.

Lijkt dit u wat? Neem dan eens een kijkje op de website want daar staat nog veel meer informatie over wat ik u te bieden heb. Ook kan er altijd even contact met mij worden opgenomen als er nog verdere vragen zijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Face to Face Bartels coaching uit de rubriek coaching uit Schiedam is gevestigd aan de Over de Vesten 1 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23176689.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Face to Face Bartels coaching zijn o.a. :