Colourking in Schiedam

ColourKing , High-end-autodetailing.

Over Colourking

Colourking valt onder de rubriek auto poetsbedrijf in Schiedam.

ColourKing Schiedam is een bedrijf dat de lat net iets hoger legt. Het is een eenmanszaak in auto detailing. Of het nu gaat om het polijsten van uw auto of krasjes verwijderen, waar anderen stoppen ga ik juist net wat verder. Dat beetje extra vindt u terug in mijn werk. Vaak werk ik bij klanten thuis of bij hun op het bedrijf. Dat is ook de reden dat ik niet altijd op de zaak ben, maar ik ben wel altijd bereikbaar. Uw auto staat altijd in een goed beveiligde ruimte. Het pand is voorzien van goede beveiliging, als het nodig is dat uw auto en nachtje moet blijven.

De diensten die ik kan verlenen aan u zijn: - Lichte polijst behandeling ( Poetsen ) - Totale polijst behandeling ( kras en swirl verwijdering ) - Koplampen polijsten ( Kan een afkeurpunt zijn met de Apk. )Tevens achterlichten polijsten mogelijk - Krasverwijdering per onderdeel - Waxen - Gyeon of GtechniQ coating - Complete interieur reiniging (Reiniging zowel leder als stof) - Rooklucht verwijdering - Reiniging motor ruimte zonder gebruik van water - Steenslag reparatie - Totaal pakket van alle diensten - Complete polijst en wax behandeling voor camper en caravan en bedrijfsbussen

Alles wat ik u aanbied is voor een goede en voordelige prijs. Deze diensten worden u professioneel door mij aangeboden. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Colourking uit de rubriek auto poetsbedrijf uit Schiedam is gevestigd aan de Singel 37a in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24292962.

Diensten en producten voor auto poetsbedrijf

Trefwoorden die horen bij Colourking zijn o.a. :

Nieuws van Colourking in Schiedam

Lakverzegeling dmv. glascoating

Lakverzegeling dmv. glascoating

Ook in de winter goed beschermd.