Auto- en Motorrijschool P. Mosch in Schiedam

De specialist in het geven van auto- en motorrijles!

Over Auto- en Motorrijschool P. Mosch

Auto- en Motorrijschool P. Mosch valt onder de rubriek rijschool uit Schiedam.

Eindelijk, je hebt de leeftijd bereikt dat je mag gaan lessen voor je rijbewijs! Maar dan komt de grote vraag; welke rijschool moet ik kiezen? Bij Auto- en Motorrijschool P. Mosch krijg je de persoonlijke aandacht en word er echt gekeken naar jou als individu. Onze voertuigen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn daarnaast zeer comfortabel.

Het aantal lessen verschilt per leerling, de ene leerling pakt het namelijk sneller op dan de ander. Aan het einde van de les wordt er altijd een eindevaluatie gehouden, hierbij wordt besproken wat je sterke punten zijn en wat punten zijn waar je extra aandacht aan moet besteden. Daarnaast word er gedurende de lessen een instructiekaart bijgehouden waarop de gegevens van de les genoteerd worden, zodat er op een gestructureerde manier naar het examen toegewerkt kan worden.

Wil je graag meer informatie over de onze rijschool of wil je graag kennis maken met ons? Neem dan een kijkje op de website of neem even contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Auto- en Motorrijschool P. Mosch uit de rubriek rijschool uit Schiedam is gevestigd aan de Bachplein 443 in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0104713042.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Auto- en Motorrijschool P. Mosch zijn o.a. :