Acupunctuurpraktijk M. Klomp in Schiedam

Acupunctuurpraktijk M. Klomp: Holistische behandelingen.

Over Acupunctuurpraktijk M. Klomp

Acupunctuurpraktijk M. Klomp valt onder de rubriek geneeskunde uit Schiedam.

De drijvende kracht achter Acupunctuurpraktijk M. Klomp is Monica Mentink - Klomp. Monica heeft al vele jaren interesse in de holistische benadering van de zieke mens. In 2008 heeft Monica de opleiding tot klassiek acupuncturist gestart bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.

In 2010 heeft Monica stage gelopen in het Haici (Traditional Chinese Medicine) ziekenhuis van Qing Dao in China. In 2010 heeft Monica ook diverse workshops gevolgd. Meer informatie hierover ziet u op de website terug.

Monica heeft in 2012 haar studie afgerond en toen heeft zij haar eigen praktijk voor acupunctuur opgericht. Naast haar eigen praktijk werkt Monica ook als anesthesie assistente in het Vlietland Ziekenhuis te Schiedam. Monica ziet de combinatie van Westerse en Oosterse geneeswijze als aanvulling om de mens in balans te kunnen houden.

U kunt in de praktijk van Acupunctuurpraktijk M. Klomp terecht voor diverse holistische behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat u energetisch weer in balans komt. Het gaat om de volgende behandelingen: Pijnbestrijding, auriculotherapie en cosmetische acupunctuur.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website van Acupunctuurpraktijk M. Klomp bekijken. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuurpraktijk M. Klomp uit de rubriek geneeskunde uit Schiedam is gevestigd aan de Westerkade 24a in Schiedam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82006579.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Acupunctuurpraktijk M. Klomp zijn o.a. :